Ingen stilla ro..

Har haft att göra hela dagen! Började imorse med att städa ut julen och byta gardiner överallt. Så nu är det klart! Ska bara stuva undan kartongerna och julgranen, men det får göras imorn! Sen har det fortsatt så hela dagen ungefär.. Lena kom och hämtade Troja och jag saknar henne redan. Saknar hennes små buffanden hon gör när hon sover, haha! Återstår att se om hon har några puppysar i magen eller om hon snart kommer hem. Lena ska röntga henne men det blir först om nån vecka.

Försökte laga mat förut..lyckades pina mig igenom det, men fick nog bara i mig 3-4 matskedar med mat. Hade sån mensvärk att jag mådde illa. Det gick bara inte äta! Nu på kvällen har jag mölat i mig ostbågar istället. Känns SÅ mycket bättre….eller inte..! Tog ca. 2 timmar för panodilen jag tog att ens börja verka, men nu har effekten släppt och jag har ont igen, så nu ska jag lägga mig i sängen! Krypa ihop i fosterställning.. God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *