Bestämt mig!

Ja, jag är ganska säker på att jag nu har hittat en utbildning jag vill läsa till hösten. Det är en utbildning på 3 år och det känns som att det kanske är en utbildning som faller mig i smaken. Har mailat till studievägledaren för det programmet för att se om hon har någon tid för att träffa mig. Såhär står det om utbildningen:

Under utbildningen arbetar vi med att analysera, utforma  och producera digitala media för webb, tryck och video. Du lär dig metoder och tekniker för design- och produktionsarbete samt principer för att skapa och redigera digital grafik, ljud, video och animationer med hjälp av professionella verktyg. Samtidigt som du arbetar praktiskt med digital teknik analyserar du och reflekterar kring digitala mediers roll och effekter för individ, organisation och samhälle. Det ger dig viktig forskningsförankrad och strategisk förståelse för digitala mediers utveckling.

Det låter, i mina öron, oerhört intressant i alla fall! Så vi får väl se. Är ni intresserad att läsa mer om utbildningen kan ni läsa HÄR! Det som känns bäst är nästan att den är mer på hemmaplan. Det går jättebra att pendla, men hade varit skönt att slippa köra. Så jag hoppas att jag kan få en tid hos studievägledaren snart, helst innan sista anmälningsdagen för högskoleprovet går ut, för jag ska eventuellt göra det om det ökar mina chanser att komma in på programmet!

One thought on “Bestämt mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *