Vilken dag!

Vilken dag jag har haft! Började i skolan med att vi städade. Jag, Amanda och Ella var i datasalen och resten i klassrummet. Sen var det fikadags och våran lärare bjöd på tårta! Mums! Sen gjorde vi inte så mycket mer. Satt en stund vid datorn och sen spelade vi lite biljard fram till lunch. Jag VANN för övrigt, hoho!

Efter lunch satt vi och slappade lite inne hos Nina. Sen var det dags för tipspromenad. Vet inte hur lång sträckan var men allt som allt tog den en timme att gå och vi gick ganska snabbt! Efter det blev det lite mer biljard. In till Nina en stund till och snackade med henne och Minna och körde nått frågespel med sexfrågor, haha!

Till slut började klockan närma sig 18.00 så vi gjorde oss iordning för julbordet och sen gick vi dit. Jättemysigt! Sen var det dags att dansa runt granen! Tog av mig mina högklackade skor och vi dansade som tokar, haha! Det var skitkul! Men självklart lyckades jag bli trampad på foten så nu har jag jätteont i min tå! Självklart hade hon träskor på sig med, haha! Aja, kul hade vi i alla fall! Sen var det dags för efterrätt och sen sa jag hej då till alla och åkte hem. Känns jätteskumt att jag inte ska åka dit nått mer detta året. Nästa gång vi ses är det 2012! Saknar redan skolan.. Kommer nog lipa som en gnu när skolan är slut till sommaren. Usch! Längtar INTE till den dagen..

Nu är jag helt slut och ska snart gå och lägga mig! Ska orka upp imorn med. Har bokat in mig på ett pass body pump klockan 8.30 imorn. Får väl se hur det går med min tå. Men det är ju inte tån jag ska träna, eller hur?! Men har verkligen haft en supertrevlig dag! Så tack till Nina som stod ut med mig hela dagen! Och tack till Frida och Elin som ställde upp och var barnvakt åt mina vildingar!

(Självklart glömde jag kameran hemma..sorry!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.