Utvecklingssamtal?

Vi hade i alla fall nått liknande i skolan idag. Hade samtal med våran lärare. Vad handlade det om då? Ja, lite om vad vi kände innan vi började på skolan. Där jag berättade att jag kände att jag stod och stampade på ett och samma ställe, visste inte vad jag kunde lära mig eller hur. Tappade inspirationen. Pratade även lite om framtiden, vad jag vill åstadkomma och vad jag tänker. Sa då att jag är ganska säker på att jag vill läsa till grafisk formgivare efter detta. Då sa han att han även kan hjälpa till med mina arbetsprover, om det behövs sånna, för att titta på dom och se om det är något man kan göra bättre. Kändes väldigt bra faktiskt!

Pratade även om klassen lite, i helhet och vad jag tyckte om den. Jag gillar våran klass stenhårt! Och tiden på Grebbestad folkhögskola är förmodligen en tid i livet jag aldrig kommer glömma! Sa även att jag tycker att det alltid är god stämning i klassen och att alla kommer överens bra. Fick då höra att jag är en bidragande faktor till den goda stämningen och sånt är ju alltid roligt att höra! Även att jag kan bidra med MIN kunskap som jag har inom foto. Att det märktes att jag har hållit på mycket med det och sådär. Kändes också väldigt roligt att höra!

Men en sak som jag började fundera mycket på efter samtalet var att han sa att om någon var intresserad så kan det hända att dom kan fixa så att man kan få komma in på en minipraktik. En praktik som bara varar några dagar så att man kan få vara med och se hur dom jobbar och sådär. Blev väldigt intresserad av det och tänkte försöka prata mer med läraren om det! Vet precis vart jag skulle vilja vara i så fall. Så vi får väl se om vi kan få till något sånt. Hade varit väldigt intressant!

Men nu blev detta en hel roman! Men jag kände att jag ville skriva av mig lite om vad som hänt idag. Kan även säga att fotouppgiften inte gick jättebra! Men jag har bytt min text och fick således fram en bra bild också. Så egentligen gick den väl inte dåligt..äsch! Jag kanske visar den imorn..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.