Träning och klänning!

Tränat har jag gjort idag! Tänkte först träna pilates, men fick tag i en så seg video så jag tröttnade innan jag börjat! Satte igång 10 minuters armträning av Daniel Miller. Fan vad tungt det blev och fy fan vad svag jag är, haha! Packade två maxipåsar med böcker som vägde ca. 5kg styck och tränade med. Man tar vad man har, eller hur? En liten bild på hur armträningen ser ut, ja en liten del av den.

Denna övningen var rätt tung faktiskt, haha! Sen var det rätt otympligt att lyfta två stora matkassar också, haha! Körde även 10 minuter ben, och det kunde se ut såhär: (använde kassarna även där)

Jag måste nog säga att alla träningsintresserade eller ni som tränar mycket hemma (och har en iphone, vet inte om de finns till android) borde ladda ner dessa appar från Daniel Miller! Dom är svinbra! Tycker i alla fall jag, haha!

Tänkte även visa hur klänningen, som jag ska ha på lördag, ser ut. Fanns ingen bild på hemsidan den dagen jag köpte den, men nu fanns det så jag tänkte visa!

Den är verkligen superfin och jag är sååå nöjd! Ska försöka komma ihåg att ta en bild när den sitter på, på lördag.

Angående bilder så blev jag påmind att jag faktiskt är med i en utmaning – Decemberutmaningen. Att ta en bild, gärna genomtänkt, varje dag och visa. Men det har jag totalt glömt och kameran har legat helt orörd i dagarna 2..hm.. Bara för det så ska jag försöka komma ihåg att ta med den till skolan imorn. Kanske ni kan få någon bild på vad vi sysslar med där just nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.