Spagetti i hela kroppen!

Ungefär så känner jag mig nu! Som att hela kroppen är spagetti. Orkade knappt lyfta filpaketet när jag skulle äta efter träningen, haha! Men det är skönt och man känner sig så himla pigg och på bra humör! Jag hade tänkt skippa body pumpen imorse. Jag var så himla trött att jag knappt kunde hålla mig vaken. Men jag tog mig i kragen och åkte ändå – för jag visste att jag inte skulle ångra mig efteråt! Såklart gjorde jag inte det heller! Det var lite extra kul (och jobbigt) idag då dom började med ett nytt program igår. Så det var lite ny koreografi.

När jag kom hem så käkade jag lite och sen skulle jag ut på dagens långpromenad med Troja. Men det barkade ganska rejält! Vi tog oss ut men hann inte ens fram till fårhagen (tänkte gå egonspåret) innan vi vände. För det första fick jag nästan dra Troja efter mig – hon ville INTE gå nån långpromenad uppenbarligen. Hon känner ju igen vägen och visste vart vi skulle. Sen gjorde det så ont i tån/foten jag blev trampad på igår så jag hade inte pallat halva egonspåret ens. Aja, skit samma! Troja fick göra sina behov i alla fall och det är det viktigaste! Nu ligger hon helt utslagen bredvid mig i soffan. Tar på krafterna att gå långpromenad, höhö!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *