Skolgöra och översvämning!

Tog lite bilder i skolan idag. Vi har hållit på med screentryck igår och idag. Blev väldigt lyckat! Ska nog ta och skaffa mig nått enfärgat linne eller så och trycka på efter lovet. Ska bli spännande! Här kommer bilderna.

Anton sitter och rullar tummarna lite.

Ramarna vi använde oss av ser ut såhär:

Det gröna som ni ser är en sorts massa som man kletar på i ett tunt lager, sedan lägger man på en overheadbild som man skrivit ut och belyser under uv-ljus i ca. 2,5 minut. Sen sköljer man bort det överflödiga och får fram sitt mönster. Detta är Saras ram som jag tog kort på, hann tvätta min egen, haha! Och här står Sara och Nina.

Mitt verk blev detta:

Det är faktiskt en egenfotad bild, som sedan är enormt photoshopad, haha! Den fick inte ha några gråskalor. Såhär ser orginalet ut:

Klet och smet med färger blev det också. Blanda olika nyanser och sådär. Sen skulle det även blandas i en vit sörja, för att göra färgen mjukare (?). Sen såg ju ut som nått som skulle kunna befrukta en hel armé! Men den tog jag faktiskt inte kort på, haha! Kommer även en bild på hur jag såg ut efter denna dagen. Blev förmodligen så när jag diskade min ram.

Snyggt eller hur? Inte värst! Sen fick jag reda på att det var översvämning i stan. Ja, det kan man verkligen säga att det var! Åkte ner och fotade lite..

Som sagt, lite vatten är det. Lekplatsen i stan och badhusparken låg helt under vatten. Ujuj!

Nä, nu ska jag nog hoppa in i en dusch. Så slipper jag göra det imorn innan vi ska på julbordet med gubbens jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.