Rast på lektionstid!

Sitter just nu och pillar naveln – typ. Har gjort klart det jag skulle göra. Det vill säga skära ut en parspartå (stavas?) till min bild jag framkallade igår. Skriva ut texten jag valt i A6-format, klistrat på den på en kartongbit och sedan skurit kanterna på den. Allt klart för utställning med andra ord! Efter lunch är tanken att vi ska hänga upp våra bilder och texter som en utställning nere i gången utanför gymnastiksalen. Ska bli roligt att se allas bilder även om man fått tjuvkika lite på dom redan!

Efter skolan ska jag, som jag sagt tidigare, vara kvar i skolan för lite fotografering i skolans studio. Får hoppas att det blir några vettiga bilder där, hehe! Men blir nog inte kvar i skolan så länge, hoppas jag, för jag är fruktansvärt trött och har mensvärk! Blä! Intresseklubben kan ju notera det då..

Nä, nu ska jag gå och hjälpa till att ta ner våran gamla utställning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.