Plugg plugg plugg!

Så har min kväll sett ut! Satte mig vid 18-tiden och försökte plugga. Men kom inte riktigt igång. När jag väl gjorde det satt jag i flera timmar med en jävla bokrecension på engelska! Nu är klockan snart 22 och jag är precis klar. Jag som hade tänkt öppna matteboken, duscha och vika lite tvätt ikväll med. Men det får bli en dusch och sen sängen.

Har så jävla ont i magen också. Börjar ärligt talat undra om det är nått fel. Så fort jag ätit någonting så får jag ont i magen. Spelar ingen roll om det är en knäckemacka eller köttbullar, jag får magknip! Nu har jag haft magknip sen jag åt vid 19-tiden. Jäkligt jobbigt och magen sväller upp som en ballong! Men jag får väl hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig. Är riktigt trött nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *