Oturseftermiddag!

Har tappat mobilen i golvet, inte mindre än 5 gånger! Otroligt att den håller med tanke på att iPhone´s displayglas har en tendens att gå sönder vad jag har fattat det som. Sen drog jag huvet i parasollstången som står i foten ute på baksidan när jag skulle hämta en grej där ute, så jag är numera klädd i ett litet jack i ögonbrynet. Molly blev riven av kattjäveln så det rann blod och sen har dom varit så trötta bägge två att dom har slagits och bråkat hela eftermiddagen! Nu åkte dom i säng – äntligen!

Ont gör det i alla fall. Det bultar! Molly var dock lite rolig förut. Det går nog (som Krewer sa) i arv det där med att bära ”mankini”..

Haha! Gullunge!

Mina ungar är bägge två inne i en jäkla trotsperiod nu! Tindra hade ju lugnat ner sig efter i somras men nu är den tillbaka och hon är (nästan) jämt sur och grinig. Hon blir hysterisk om Molly tar hennes leksaker. När jag gick in för att lägga Tindra försökte jag starta hennes tv men den ville inte gå igång. Då ser jag att den var utdragen ur väggen. Då säger Tindra åt mig ”jag drog ut den när jag var arg” haha! Ja ibland vet man verkligen inte om man ska skratta eller gråta!

Men en rolig grej, jag och ungarna åker förmodligen (förhoppningsvis) upp till norrland när jag har sportlov. Vecka 8 för att vara mer korrekt. Ska bli himla mysigt att komma upp igen under vintern och få köra lite skoter och bara mysa! LÄNGTAR!!

Imorn är det fullt upp igen. Då ska det handlas, städas och möbleras inför nyårsafton. Och självklart kommer min årliga årsresumé upp också, så håll utkik! (Den kommer på nyårsafton!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.