Onödigt!

Känns som att morgondagens skoldag är helt onödig! Första lektionen är historia. Där ska jag göra ett arbete om Bohusläns historia (kan jag lika gärna göra hemma!), sen matte (kan jag väl också göra hemma?) och sen svenska där jag tänkte börja förbereda min artikel om ADHD som vi ska publicera i skoltidningen efter lovet (och det gör jag definitivt bättre hemma)! Hmm! Men men, det är väl bara pallra sig de ca. 7 milen till grebbestad och sätta sig vid skolbänken och sen 7 mil hem. Det är ju jag själv som valt och gå där och självklart trivs jag på skolan men ibland känns det meningslöst att åka dit för grejer jag lika gärna kan göra hemma! Det är ju ändå en bit att köra..

Nåja, nu ska jag inte gnälla här! Och mamma – jag kan ringa dig imorn (om jag kommer ihåg det…) och berätta vad vi funderar på!

P.s. Glööööm inte tävlingen!! Klicka här för att komma till den!! D.s

One thought on “Onödigt!

  1. Ring när du vill gumman, och nu har jag ju listat ut vad ni funderar på, och av vad jag läst så skulle jag slå till om jag var ni, gud så fint ni skulle få i den lägenheten, och vad mycket lättare det skulle bli för dej att städa och hålla undan plockat, som jag skrev tidigare så är ju flickorna på dagis och härjar med kompisar och hemma är ni ju ute med dom, samt att dom blir ju snart så stora att dom förstår att vägen är farlig.. nää slå till // kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.