Mysdag – hemska ungar!

Dagen har varit ganska bra men har haft skittrotsiga ungar! Dom har halvt rivit våran lägenhet kan man väl säga. Vält stolar, hittat rakhyvlar och fått av locket på dom, hällt vatten över halva golvet, lagt sig på golvet och fått utbrott, hällt hamstermat över hela golvet i Tindras rum och även matat hamstern (som förmodligen kommer äta ihjäl sig nu), ramlat, hängt i gardinerna (nästan iaf) och redan hållit på att välta granen! Puh! Är helt jäkla slut nu! Mesta av det jag skrev här nu har varit Mollys förtjänst. Men jag fick ju reda på varför hon varit en sån djävulunge nu på kvällen (framförallt). Hon var galet trött och somnade i min famn i soffan strax innan 18.00. Sen ville hon nog ha lite närhet också och det fick hon ju.

Nåja, dagen började 8.20 imorse och det var skönt med sovmorgon! Molly kom hem vid 8.35 ungefär. En timme senare gick vi ut och lekte. Gick upp till den lilla skogen precis bortanför oss och ungarna härjade. Sen gick vi hem, käkade en macka och sen åkte vi till Trollhättan för att köpa våran julgran. Det blev en fin vit gran i plast! Jag har alltid sagt ALDRIG en plastgran! Men dom är jäkligt fina i vitt faktiskt. Och jag blev ruggigt nöjd över våran vita plastgran! Så ikväll har jag och ungarna pyntat den och det blev såå fint så! Nu håller jag på att städa lite men tog en paus för att få blogga lite. Men nu avslutar jag med att visa bilderna från idag och även bild på granen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.