Luciafirande!

Jisses vilken dag detta har varit! Varit igång sedan sex imorse och knappt hunnit sitta stilla! Först skola, en lektion, sen hem, hämta Jesper, åka och kika på en grej, torp och handla, stan och handla, hem, sitta fem minuter, hämta ungar på dagis, ta hand om gnälliga barn, laga mat, ta hand om gnälliga barn, klä på dom overaller och luciaklänningar, glitter och allt vad det innebär, traska iväg till dagis i spöregn och sen stå där och bli dyblöt! Barnen var dock urgulliga allihopa och sjöng gjorde..halva gruppen kanske, hehe! Men jag hoppas inte att ni förväntar er några bilder med tanke på att jag skrev att det spöregnade?! Nä, min kamera är definitivt inte vattentät för fem öre!

Men jag hann faktiskt ta en bild innan vi gick. EN!

Söta som socker var dom i alla fall! Och leriga blev klänningarna så nu är det bara tvätta! Barnen? Dom var tröttare än tröttast och ligger och sover nu! Men dom har fått träffa ”boppa” (=tomten på Molly-språket). Men båda ungarna blev jätteblyga för tomten. Men Molly lyckades i alla fall klämma fram ett ”tack” medan Tindra gömde sig bakom mig. Efter mötet med tomten bestämde jag mig dock för att vi skulle gå hem. Jag kände inte för att stå i regnet. Men även Tindra sa att hon ville hem så då gick vi! Hon ville inte ens ha en pepparkaka.

Nu sitter jag här och funderar och funderar. Hur skulle man ha gjort egentligen?

3 thoughts on “Luciafirande!

  1. Vad söta!
    Lily tar sig fram på skidorna, men hon har ju inte tålamod att åka så länge! Hon fick dem redan i våras och kunde även då ta sig fram på dem, så jag tror inte att det är för tidigt. Dock så är det ju det där med tålamod då. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.