Lite bilder..

Min rygg håller på att gå av. Det beror på den icket hälsosamma ställningen jag suttit i ungefär hela kvällen. Inte bra! Men har vikt tvättberget jag hade, slängt på mer tvätt och tork, plockat undan lite här hemma och nu även suttit och slagit in julklappar. Kom fram till att vi nog inte är så färdiga med julklapparna som vi trodde.. Nåja, det löser sig. Har även hunnit färga min fläckiga kalufs! Så nu är den mindre fläckig, men mycket mörkare än jag förväntade mig. Det blir nog bra ändå. Tog en halvtaskig blixtbild för att visa någon form av resultat.

Den osminkade sanningen, haha! Tänkte även visa er bilderna från igår som jag inte orkade visa igår.. Hmm. Här kommer dom i alla fall! Börjar med våra söta tomtar som vi har på framsidan, hehe!

Men nu mina kära vänner, så ska jag gå och lägga mig! Är en dag imorgon också! Då ska det handlas julgran, får se om vi bestämmer oss för en vit plastgran eller en vanlig kungsgran. Spänningen är olidlig.. Så vi får se om jag hinner/orkar uppdatera här imorn, beror på hur mycket vi har att göra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.