I väntan på ljuset!

Just nu sitter jag bara och väntar på att det ska bli ljust så att vi kan gå ut och leka. Nu står ungarna och leker med vatten inne på toan. Att så lite kan vara så roande. Desto mindre roande för morsan som får torka vatten överallt sen. Men det gör inte så mycket, det är ju bara vatten och ungarna är ju roade av det så varför förbjuda dom?

Jag ska dock snart göra lite nytta medan vi väntar på ljuset. Tänkte att jag skulle vika lite tvätt. Får väl se hur det går när man är ensam vaken med barnen. Dom har en tendens att dra ut alla kläder som jag viker. Borde passa på nu när dom leker. Sen måste jag slå in lite julklappar med så att man slipper stressa med det i sista minuten. Blev lite sugen på att åka och fixa en julgran med! Kanske skulle gjort det idag? Hmm..

Nää, lite nytta var det ja..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.