God kväll!

Jisses vilken kväll! Ungarna har gått på hyperaktiv övertrötthet sen Jesper stack till jobbet vid 16-tiden. Jag är helt slut i hjärnan! Fick bli en tidig kväll för dom ikväll så nu ligger dom i sina sängar och lär nog somna vilken sekund som helst! Skönt med lite egentid nu..!

Vad har vi pysslat med hela dagen idag då? Jo, vi stack ut till torp imorse och blev där ett par timmar. Var dock mindre folk än jag förväntade mig där! Man behövde inte trängas och gå och putta på folk för att komma förbi och köerna var inte längre än normalt. Jätteskönt faktiskt! Så jag fick faktiskt shoppat lite och så även Jesper. Han köpte ÄNTLIGEN ett par nya jeans som han INTE tältar i, haha! Det var välbehövligt och dom var dessutom på halva priset. Även mina kläder var på halva priset och en grej var på mer än halva priset. Detta shoppade jag:

Hade egentligen velat ha tjocktröjan i lila då den var så himla snygg i den färgen! Men den fanns inte i min storlek, vågade inte köpa en small ifall att den krymper i tvätten. Och den var snygg i rosa med! Nöjd blev jag! Brukar aldrig fynda på mellandagsrean annars! Sen handlades det mat också, kan inte sånt också vara på mellandagsrea?? Haha! Det hade varit nått det!

Sen hem och laga mat. Jag gjorde ugnsstekt kyckling och pommes till middag. Och kycklingen blev riktigt god denna gången! Lyckades med kryddningen, haha! Sen åkte Molly ner i ett bad. Och hon blev väl nöjdast av alla som det badmonstret hon är!

Sen tänkte jag visa några bilder från i förrgår också. När Tindra sitter och målar sin ”Ior” och Molly som det var full fart på..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *