Aj!

Ja, ont som vanligt. Men nu även i ryggen. Fast det har jag väl bara mig själv att skylla när man stortstädar badrummet, haha! Men skönt att ha det gjort. Nu är det bara resten av lägenheten kvar så det är rent och fint till jul. Men jag får ge upp för idag i alla fall! Så nu sitter jag i soffan med datorn i knäet och skriver här, samtidigt kikar jag på nån film på tv och tjötar skit med folk på msn. Har lite bilder i kameran från idag men orkar inte hämta den så får ta det nån annan dag.

Annars har vi inte gjort så mycket idag. Varit ute och lekt med barnen i det fina vädret och bara myst på. Käkade kinamat till middag, MUMS! Sen städ som sagt. Och så kom Lena (Trojas ägare) förbi med lite annan mat – med mer fett i. Hon gillade den skarpt! Hon fick en rågad skål och lämnade inte många kulor, det är bra! Så jag hoppas inte hon slutar äta denna maten för då måste hon åka tidigare till Lena, för där äter hon (där har hon ju konkurens!). Så håll tummarna!

Hoppas på fint väder även imorn så att jag och ungarna kan gå ut direkt på morgonen. Inte kul om det regnar! Kanske vi kan ta en promenad eller nått i skogen, sånt är alltid mysigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *