1 december

Det är alltså första december idag och således min första bild i utmaningen! Har funderat och funderat hela dagen på vad jag skulle ta för bild. Självporträtt har återkommit till mina funderingar. Så det fick faktiskt bli ett självporträtt! Tänkte visa er före (bild direkt från kameran) och efter (redigerad i photoshop). Så vi börjar väl med ”före” då!

Och efter:

Så hur kom bilden till? Jo jag satte mig framför en lampa, kameran stod på stativ och i handen höll jag fjärrutlösaren! Tanken var dock att få lite ”gloria”-stuk runt håret och sådär, men lampan lyste nog för spritt för att få till den touchen. Redigeringen blev att ta bort lite oönskade prickar och hårspret, ta bort knoppen som stack upp ovanför huvudet på mig, beskära bilden, ljusa upp den något och sen göra den svartvit. Allt hände dock inte i den ordningen men ni fattar grejen, haha! Så detta blir månadens första bild!

One thought on “1 december

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *