Vägning och mätning!

Sist jag mätte mig var i maj. Skäms på mig! Haha! Men det var lite kul. Såhär såg det ut då:

20/5-11
Vikt: 66,6kg (djävulens siffror, hehe!)
Mage: 96cm
Rumpa: 103cm
Vänster lår: 59cm
Höger lår: 60cm
Höger arm: 30cm
Vänter arm: 30cm
Midja (smalaste stället): 75cm

1/11-11
Vikt: 64kg
Mage: 94cm
Rumpa: 101cm
Vänster ben
Lår: 59cm
Vad: 36,5cm
Höger ben
Lår: 59,5cm
Vad: 36,5cm
Vänster arm (över biceps): 29,5cm
Höger arm: 30cm
Midja: 75cm
Bröst: 86cm

Det är egentligen inga jätteskillnader sen i maj. Största skillnaderna är magen och rumpan. Men jag har ju inte gått ner några mängder i vikt sen förra gången heller, hehe! Men nu hoppas jag att jag snart kan nå mitt första mål i viktnedgången – 60kg. Det är ju inte så himla långt kvar  egentligen. Så det är väl bara kämpa på gissar jag! Men får se hur det blir med träningen denna veckan, för jag känner att förkylningen är ett faktum, så får nog ta det lite lugnt.

2 thoughts on “Vägning och mätning!

  1. Hej gumman. visst det kanske inte sysns så mycket på vågen, men det sysns verkligen på dej, du ser ”jättesmal” ut och huvudsaken att du är frisk och mår bra, jag har aldrig ångrat operationen, men nu gör jag det lite,,,, svårt som f.n att gå upp och orken är så dålig… orkar ju nästan ingenting, städning och sådant blir lidande för all ork jag har lägger jag ju på nomi….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *