Tindra utan blöja!

Ja, nu skriver jag Tindra, för det är henne jag pratar om! Idag sa hon att hon ville gå in och lyssna på en saga i sitt rum, så det gjorde hon. Jag tog inte på henne någon blöja och självklart somnade hon! Men jag tänkte att jag struntar i blöjan då och ser hur det går. Vid 19-tiden (hade sovit sedan typ 17.30 antagligen) vaknade hon och grät. Jag frågade vad det var, men hon svarade inte. Så jag frågade om hon var kissig och då nickade hon. Så jag bar henne till toan och nog kissade hon alltid! Sen gick hon och lade sig och somnade igen.

Väckte henne vid 22 igen för att testa kissa och hon blev inte ens ledsen! Och kissade gjorde hon med! Duktig flicka! Sen somnade om men vaknade 10 minuter senare och hade ont i magen. Och nu är hon fortfarande vaken och är på toa för att försöka bajsa. Men hon sitter mest och tjötar, haha! Men jag får väl ta och lägga henne igen. Hon vill sova i våran säng men jag tycker inte att det är så passande innan hon lärt sig sova utan blöja, om ni förstår vad jag menar, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.