Tindra helt blöjfri!

Nu har Tindra sovit 10 nätter utan blöja och jag börjar se ljuset i tunneln. 1 år och 4 månader efter att hon blev torr dagtid kan jag nog äntligen säga att hon numera är helt blöjfri! Så himla skönt!! Hon har haft 2 olyckor på 10 nätter och det tycker jag är godkänt. Nu räcker det att jag tar upp henne för att kissa runt 22-23 för att kissa och sen klarar hon sig hela natten. Underbart!

Hon är jättestolt att hon äntligen klarar av det och jag behöver väl inte ens säga att vi också är stolta? One down and one to go! Men Molly tänker vi inte börja med någon seriös potträning fören till våren eller så. Om inget speciellt skulle ske.. Men ville bara göra en liten uppdatering om hur det går för stortjejen i familjen!

20111113-235223.jpg

One thought on “Tindra helt blöjfri!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.