Slööö!

Är otroligt slö känner jag. Men bet ihop och gjorde i alla fall en planka! Och även lite armhävningar och dips. Sen orkade jag inte mer, haha! Fan vad lasmasken bitit sig fast i mig nu! Riktigt illa! Har även gått upp i vikt och står nu på 65kg. Är inte förvånad med tanke på att jag inte tränat och sådär. Men är väl inget att hänga läpp för egentligen. Måste bara försöka driva ut latmasken som sagt. Men jag ska försöka åka hem tidigt från skolan imorn och då får det bli en LÅNG promenad! Men vi får se vad klockan blir som sagt. Annars får väl jag och barnen ta en promenad med Troja lite senare.

Idag har det inte hänt så mycket mer än skola. Och det orkar jag inte skriva nått om för det har varit teoretiskt nästan hela dagen. Keramik imorse och framkallade min rulle under lunchen. Så imorn blir det nog att framkalla bilderna från rullen och se om det blev nått vettigt av det! Hoppas det i alla fall. Negativen såg helt ok ut i alla fall.

Tjat tjat tjat, det är allt jag har att komma med! Min gubbe borde få blogga idag istället. För han har nog gjort betydligt mer än mig idag. Han har städat och skickat iväg vårat glasbord! Äntligen tog vi tag i att bli av med det, haha! Jaha, och sen då? Äh, jag ger upp ungefär här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.