Skoldagen idag..

Testade på origami under första delen av dagen. Det var rätt skoj faktiskt, men riktigt svårt! Jag kommer inte komma ihåg hur man gjorde, har redan glömt det, men jaja, jag har testat i alla fall, haha!

Sen blev det dags för lunch. Och jag måste nog tyvärr säga att det var den äckligaste korvstroganoff jag nånsin ätit! Såsen var det inget fel på, men korven? Vad fasen var det för nått? Sågspånsfalukorv eller? Den var torr och lite hård, inte alls god! Och riset var inte helt färdigkokt. Om det då beror på stressen över att laga mat till så många som vi var idag (Ljungskile och dalslands folkhögskola var på besök) det låter jag vara osagt!

Efter lunchen så bar det av till tjurpannan. Gick en promenadslinga som var (enligt läraren) ca. 4 km. Tyckte inte att den kändes så lång och enligt stegräknaren hade jag gått 3641 steg. Men det var rätt skönt att röra på sig i alla fall. Jag fick dock fotografera i det svåraste vädret (för mig) hittils! Blåste på rätt bra och det var inga varma vindar kan jag lova! Så även om jag hade en relativt kort slutartid så blev väldigt många bilder suddiga. Men tänkte visa er tre stycken av bilderna i alla fall. Ett himla fint ställe var det i alla fall!

Då kan jag även tillägga att en av lärarna sa att det brukar blåsa ännu mer där! Skulle man då dra dit med stativ hade man ju fått skjuta fast stativet i berget och skruva utav helvete för att kameran ska sitta kvar, hahaha! Nåja, var en skön promenad som sagt.

Nu ligger ungarna i sina sängar och vad ska jag göra då? Jag vet inte riktigt om jag ska vara ärlig. Kanske skulle träna lite. Men vet inte om jag orkar..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.