Sjuk??

Alltså, jag har nått mysko i kroppen! Jag är inte jättetät i näsan, har inte ont i halsen och ingen nämnbar hosta. Men jag känner mig jättefebrig och mosig i hela kroppen. Och just såhär på kvällskvisten upptäckte jag att jag fan inte känner några smaker eller lukter!? Är det nått sjujäkla virus som är på intågande eller vad är det frågan om? Jävligt jobbigt är det i alla fall.. Jag vill INTE bli sjuk nu. Jag vill inte bli sjuk över huvud taget, men inte nuuu!

Hur som helst har vi fått tid för bilen. På måndag morgon ska den in på verkstad! Ska bli skönt att få det fixat. Då är det bara hoppas att vi kan få in den på besiktningen snart också så att det är klart. Då har man bil i ett år till, hehe. Men nu ska jag umgås med min man lite granna.

God natt!

One thought on “Sjuk??

  1. Precis så kände jag mig i en hel vecka innan min förkylning bröt ut, och det är en jäkla förkylning! Många i pite som är förkylda nu :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *