Rolig dag!

Idag har det varit riktigt kul faktiskt! Fotat analogt och grejat med filmen i fotolabbet. Intressant! Tog även några bilder med min egen kamera som jag tänkte visa.

Denna tjusiga apparat hittade jag inne i biblioteket på skolan. Kunde ju inte låta bli att fota, haha! Tog även en bild på denna med analoga kameran, får väl se hur dom blev..

En ros – 2 exponeringar – 2 olika bilder. Jag ÄLSKAR rosor!

Gick en sväng på kyrkogården. Jag blir så himla berörd när jag ser gravar där små barn/bebisar ligger. Jag skulle utan problem kunna ställa mig och gråta vid en grav där ett barn ligger även om jag inte känner barnet eller föräldrarna i fråga. Så känslig var jag inte innan jag fick barn. Men man tänker så himla annorlunda nu jämfört med då.

Det är tragiskt och fruktansvärt att små små inte kan få leva sina liv! Hur hemsk världen än må vara.. Och hemskt för föräldrarna som inte får se sina barn växa upp och bli helt egna individer. Få trösta när dom är ledsna, få dela glädjen och se dem lära sig sitta, krypa, gå och stå. Vara med när första tänderna kommer, plåstra om första skrapsåret på knäet, lyckan när dom lär sig cykla och en tonårings trots. Fy! Livet är bra orättvist! Man ska verkligen vara glad för det man har och ta vara på livet!

Nu ska jag pussa mina barn en extra gång innan jag ska sova!
God natt!

One thought on “Rolig dag!

  1. Jag håller med dig till fullo om barns liv 🙁
    Men jösses vilka vackra bilder! Den översta och den första på rosen blev mina favoriter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *