Roadtrip!

Sitter i bilen nu. Har varit på göksäter och utökat tomte-skaran och även köpt en julgransslinga och två tavlor till Mollys rum. Nu är vi påväg mot Göteborg och Molly somnade precis när vi svängde ut från parkeringen på göksäter, haha! Nån var ju trött! Men det är inte så konstigt med tanke på att dom gjorde morgon klockan fem i morse!

I Göteborg ska vi till tvins och köpa H2O-moppen och sen till Ikea för att äta mat och köpa blockljus och kanske vanliga värmeljus.

Vet ni vad som händer efter Ikea? Då ska vi äntligen, äntligen hämta våran fina vovve! Ska bli himla mysigt att få hem henne igen! Tindra tjatar om att hon vill hämta Troja NU, hon saknar Troja jättemycket!

När Molly somnade så fick jag en hyfsat bra bild på hennes ärr under hakan. Det ser rätt fint ut nu faktiskt. Förhoppningsvis kommer hon inte ha ont av det när hon blir äldre.

20111126-102610.jpg

Jaja, nu har jag uppdaterat färdigt för denna gången! Får se om jag försöker ta lite fina bilder på julpyntet sen. Tjing!

One thought on “Roadtrip!

  1. Vad kul! Jag tror inte att jag har tänkt mig nåt speciellt tema, då blir det nog för stor utmaning för mig! =) Men jag får inte bara slarvta en bild, utan den måste iaf vara lite genomarbetad tänker jag!

    Berätta gärna om H2O-moppen är bra, vi har pratat om att skaffa en, men man är ju ganska skeptisk till såna här tv-produkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.