Rastlös!

Jag har varit grymt rastlös idag när Troja inte är hemma! Det är jättetomt! Jag och ungarna brukar alltid ta en promenad tillsammans på söndagar när Jesper jobbar. En lagom promenad så att vi även kan släppa Troja lös så hon får springa av sig lite. Men idag var ju inte Troja hemma och då blir det inte riktigt samma sak. Det kröp i benen alltså. Men vi var ute och lekte en stund tills jag började frysa om fötterna, hade inga vinterskor på mig och det börjar bli kyligt ute. Men ungarna härjade runt och hade kul.

Det är så himla mörkt och tråkigt ute på eftermiddagarna nu. Man vet inte riktigt vad man ska hitta på utomhus. Nä, nu tycker jag verkligen att det kan komma lite snö så att man i alla fall kan gå till pulkabacken och åka några gånger! GE MIG SNÖ!!

Annars har dagen flytit på bra. Har varit på farsdagsfika hos svärfar, ungarna har vilat lite väl länge, maten gick relativt smärtfritt, varit ute och lekt, inne och städat lite och nu har jag precis lagt ungarna för att sova. Tindra lär dock inte somna än på ett tag eftersom hon lyckades somna förut. Men trots det verkar hon trött, så vi får väl se.

Men nu ska jag sitta och ta det lugnt resten av kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.