Promenad

Jag och Troja skulle ta en promenad efter att ungarna lämnats på dagis. Jag var dock dum och tog vintarjackan på mig. Men vi började traska mot egonspåret. Gick igenom skogen och upptäckte hur lerigt och geggigt det var redan där. Skippade egonspåret av den anledningen och tänkte istället gå genom skogslyckan. Men halvvägs ner i sandersdalar var jag så varm att jag höll på att tuppa av! Så jag vände och gick hem.

Hemma tog jag av mig jackan, tog på mig en extra munkjacka istället och plockade med mig kameran påväg ut. Då gick vi ut mot den ”lilla skogen” som ligger precis bakom vårat område. Där fick Troja springa fritt och jag gick runt och fotade lite. Här är resultatet efter det.

Behöver jag säga att inte Troja är speciellt ren och fin längre? Hon rullade sig överallt i löven, haha! Men hon är ju bara hund, världens finaste hund!

Sen när jag kom in igen efter ca. 1 timme ute så hann jag bara äta frukost och sen skickade Krewer och frågade om jag hade lust att hänga med henne till torp, hon skulle köpa en vinterjacka. Så då åkte vi dit, hon köpte en jättefin jacka, sen handlade vi lite, sen in till stan för lite ärenden och sen hem. Och nu sitter jag här och väntar på att hämta barnen. Hade det inte varit för att Molly förmodligen sover nu hade jag hämtat dom redan nu. Ville aldrig att morgonen skulle ta slut. Vi satt och mös i soffan jag, Molly och Tindra i säkert 20 minuter! Det händer inte varje dag kan jag säga!

Nää, ska sätta mig och läsa lite i min engelskabok nu. Kanske jag hinner plöja igenom ett kapitel innan det är dags för hämtning. Puss på er!

One thought on “Promenad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.