Några julbilder..

Ja, nu har jag inte tagit kort på allt, men här kommer endel.

De översta bilderna är alla nyinköp (förutom apelsinerna som är i ugnen såklart). Grisen var jag bara tvungen ta kort på, för dem var verkligen Tindras favorit förra året! Sen en bild på vårat kök och den nya ljusbrickan som jag pysslade ihop idag! Mycket nöjd! Köpte även en ny byrå på jysk igår. ÄNTLIGEN!

Gjorde ett försök till julkort idag. Men om jag säger såhär: INGEN bör förvänta sig några julkort från våran familj! Och får ni julkort kommer det vara en bild på hunden, för hon kan sitta still om man ber henne att göra det! Såhär ville Molly göra, hon kanske blir en akrobat?

Gillar hennes ansiktsuttryck, haha! Men en bild som jag faktiskt gillade lite, på nått skruvat sätt, är denna:

Men den har inte så mycket julkortspotential! Näe, jag ger upp!

Nu doftar det apelsin och kanel i hela köket, underbart! Har torkat lite fler apelsiner nu och tänkte hänga upp dom. Slängde på lite kanel på några av dom och gud vad gott det luktar! Blev lite sugen på tomtegröt, haha! Får nog köpa det nån dag.

2 thoughts on “Några julbilder..

  1. Hej gumman.
    Oj va jul fint du gjort, kände igen några tomtar, men den du har i köksfönstret med lurv runt sig har hängt med länge, jag,gammelmormor och moster eva var till Ske-å ja nog är det 15-20 år sedan och jag och gammelmormor köpte varsin, så nu vet du det// många kramar till er alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.