Julstämning?

Även om vårat hem numera skriker jul och vi har poppat julmusik och allt sånt så har jag ingen julstämning för fem öre! Förmodligen beror det på vädret! Hade det varit snö och nån minusgrad hade det nog varit annorlunda. Men det kommer väl förhoppningsvis nån gång. Hemskt gärna innan jul!

Tänkte i alla fall visa en liten bild på adventljusstaken som jag pysslat ihop. Fatet och siffrorna köpte jag i ett set på göksäter igår för hela 35:-! Sen torkade jag apelsiner i ugnen och hängde bakom siffrorna. Mycket nöjd blev jag!

20111127-132548.jpg

Det kommer förhoppningsvis upp fler bilder ikväll. Jag vet att jag har sagt det i flera dagar nu men jag har helt enkelt haft andra prioriteringar under dessa dagar, haha! Ber om ursäkt för det! Men även idag har jag ju lite planerat så därför vågar jag inte lova något..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.