Jul i vårt hus!

Idag kunde jag inte hålla mig längre. Jesper plockade in julkartongen (+ikea-säcken, sen stora blå ni vet?) så jag kunde gå igenom. Men inte kan väl jag hålla fingrarna i styr heller?! Satte fart direkt! Bytte gardiner och satte in en stjärna och mjukistomtar i Mollys rum, slängde in gardiner och nån duk i tvättmaskinen (som precis torkat färdigt i tumlaren). Gick runt och småpysslade i övriga lägenheten, satte in en stjärna och lite tomtar i Tindras rum och var nyss inne och hängde upp de nytvättade gardinerna.

Fortsätter pyssla på här hemma, plockar och städar och tvättar samtidigt. Nu tänkte jag hänga upp (provisoriska) julgardiner i vardagsrummet. Ska ju se om jag hittar några nya då jag är så less alla julgardiner som jag har. Och vi ska ju som sagt ut och ränna i helgen. Rusta, göksäter och Göteborg! Ska köpa en såndär ångskurmaskinsgrej (den från tv-shop, titta här: H2O-mopp). Ska tydligen vara jäkligt effektiv! En arbetskamrat hade köpt en och han är mer än nöjd! Därför vågar även vi köpa en, haha!

Nä om man skulle fortsätta kanske! Bilder kommer, men en annan dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *