Hype by Mood!

Jag har fått äran att bli testpilot för två av dessa produkter. Jag valde fiberwax och curlbooster. Tänkte skriva en liten historia om dessa. Ja, kanske kan skriva att jag är testpilot för smartson..

När jag hade fått barn nr. 2, Molly alltså, så blev mitt hår jättelockigt! Eller ja, inte krulligt, men hade lockar i håret. Jag trivdes jättebra med det! Älskar lockar! Men sen klippte jag av mig allt hår och därefter försvann mina lockar. Är jätteledsen över det och saknar lockarna. Därför tänkte jag att jag kunde testa curlbooster så kanske man kunde locka fram dom. Det gick väl sådär. Men produkten luktar underbart och håret blev stylat och jag fick volym i håret. Frisyren sitter ännu och det är jäkligt bra för att vara mitt hår! Oavsett vad jag köpt för produkter tidigare så slutar det ALLTID med att håret faller platt och livlöst innan kvällen är slut. Inte detta!

Nu till vaxet. Även detta är jag nöjd med. Luktar gott och känns fräscht! Håret känns inte flottigt som vax annars brukar göra utan det håller sig fräscht hela kvällen! Men vad vaxet gjorde med mitt hår, som med alla andra produkter jag testat, så håller det inte riktigt hela dagen. Efter lunch fick jag börjar puffa upp och fixa till håret igen för att det skulle se hyfsat ut en stund till. Men i det stora hela är jag ändå nöjd!

Slutresultat från mig:
Curlbooster får M-M-M-M (4/5)
Fiberwax får M-M-M (3/5)

Kommer definitivt testa fler produkter av detta märke!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *