Håhåjaja!

Molly vilar, Tindra är med sin far på jobbet (han jobbar extra idag), Tvättmaskinen och torktumlaren går för fullt, har tvättat av madrassen till spjälsängen (som jag för övrigt funderar på om jag ska sälja eller behålla) och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. När Molly vaknar har jag två alternativ. Antingen ta en härlig promenad eller skruva isär spjälsängen och greja iordning inne i Mollys rum. Hade Troja varit hemma hade svaret varit självklart men nu vet jag inte riktigt. Lutar nog åt att greja i Mollys rum faktiskt..

När Jesper och Tindra kommer hem så får vi se vad vi ska hitta på. Har pratat om att åka till Liseberg idag (jul på Liseberg) men det verkar regna där. Så kanske tar det imorn istället. Men det återstår att se helt enkelt. Blir det inget Liseberg är jag lite sugen på att träna idag, så jag kanske sticker till gymmet.

Alla verkar ha tjuvstartat med julpyntningen? Det gjorde jag förra året kommer jag på nu. Men det var ju bara för att vi skulle åka till norrland under ”rätt helg”. Men jag ska nog ta och rota fram jullådan under veckan så kanske man kan börja lite smått, haha! Jag är jättesugen på att julpynta! Blir så himla mysigt då! Även om jag är spyless alla julsaker typ vid nyår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *