God kväll!

Vilken lättnad! Huvudvärken från igår har inte gjort sig påmind idag. FY FAN! Har nog aldrig haft så ont som jag hade igår.. Hur som helst så har dagen gått jäkligt bra. Har glaserat lite av mina grejer från keramiken och nästan gjort färdigt min ljuslykta, som för övrigt kommer bli skit, men vi får se hur jag löser det. Sen var det engelska. Det var väl lika svårt som vanligt men känns i alla fall bra att jag gjort alla läxor förutom den vi fick idag. Sen naturkunskapen. Fick tillbaka provet idag. Gick bättre än jag trodde faktiskt! Fick 34,5/52 poäng och 25 var godkänt. Så det kändes väldigt bra! Ibland kan jag dock tycka att det är lite tråkigt att vi inte får några betyg. Hade varit roligt att veta ungefär hur man ligger till. Men men, kommer ju få ett omdöme sen. Dock är det ju bara ett omdöme som gäller för alla kurser jag går. Ja, det är lite knepigt detdär.

Imorn är det dags för grafiskt igen. Undra vad vi ska göra då. Återstår att se..

Nu försvann mina ord känner jag..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.