Gäsp!

Bara för att jag har sovmorgon idag vaknade ungarna tidigare än dom gjort på länge! Halv 6 började Molly hålla låda. Men jag får väl skylla mig själv lite för att jag inte somnade fören ca. 00.30 igår..

Ungarna är i Tindras rum och leker. Det händer inte så ofta så jag njuter när det väl händer, speciellt när det händer på morgonen, haha! Men det brukar inte vara speciellt länge så vi får väl se när dom ger upp. Eller ska jag säga, när dom börjar bråka? Är mer troligt faktiskt! Jag önskar att jag kunde vara mer effektiv på morgonen. Hade ju hunnit en massa idag i så fall, men så är inte fallet..

Nä, kanske skulle leta fram lite kläder till snorungarna? Nä, det kan vänta en stund till.. Dom leker ju så himla bra nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *