Full fart hela dagen!

Morgonen startade här klockan 06.00! Tröttare än tröttast! Men vi tog oss upp och jag gick runt som en zombie här hemma. Ungarna levde rövare i vanlig ordning och i vissa stunder trodde jag att hela lägenheten skulle rasa ihop. Klädde på ungarna och så gick vi en promenad med hunden innan det var dags för dagis.

Skolan började 10.20 och det var en långdragen lektion med redovisningar om diverse grejer från förr i tiden – jepp, det var historia vi hade! Sen var det dags för lunch. Orkade inte gå ner till Ica och skolmaten var curryfisk och det var jag definitivt inte sugen på! Har smakat den förut och det var ingen höjdare precis.. Sen var det då dags för matte och prov! Jävligt jobbigt och jag kämpade mig verkligen igenom provet som tog längre än jag trodde! Lämnade en fråga helt obesvarad då jag verkligen inte fick ihop det och fattade verkligen ingenting! Hjärnsläpp med andra ord. Till råga på allt var det första frågan av dom alla! Har inga goda känslor om detta prov så vi får helt enkelt se hur det gick.. Svenska C stod på schemat efter det. Grejade lite med tidningen och sen gick vi hem för dagen. Har lite grejer att skriva här hemma men det går väl lika bra det.

Hem och ut med hunden, hämta barnen och göra ”mat”. Blev bara varma mackor i mackjärnet. Gott som attan var det i alla fall! Sen busa med ungarna och plocka undan i samma takt som dom drog fram. Totalt meningslöst egentligen. Men lite hann jag få undan i alla fall. Sen sa ryggen stopp! Borde jag förstått efter att ha hållit igång hela dagen! Jag som även tänkte försöka klämma in lite träning ikväll men det får vi se om jag orkar efter lite vila!

Eller egentligen, vila och vila kan jag nog inte kalla det. Ska plugga lite mer! Har lite engelska-uppgifter att göra. Läsa färdigt boken och skriva fem citat ur den och även reflektera över citaten om varför vi valde just det citatet och vad vi tänkte på bär vi läste det. Pust! Har skrivit ner några citat i alla fall men ska ju reflektera också..!

Kanske skulle sätta fart så att man blir färdig nån gång?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.