Fotolabb!

Där har vi spenderat dagen på skolan. I fotolabbet! Vi har gjort fotomontage. Det var riktigt kul faktiskt! Halva klassen var i labbet och halva klassen fotade med analoga systemkameror. Vilket resten av oss ska göra imorn medan dom andra är i labbet. Ja det ska bli intressant att testa en analog systemkamera faktiskt. Får väl se om man får några vettiga bilder ur det, spännande ska det bli i alla fall! Kanske visar imorn hur fotomontagen blev. Tänkte ta med min egen kamera med.

Just nu håller jag på att tvätta medan ungarna röjer runt värre än nånsin. Nåja, det känns så i alla fall. Jag har ingen vidare ork i kroppen. Kan bero på att jag hade lite feber igår. Även imorse kände jag att det kom krypande så det kanske är så.. Nä, jag får ta hand om mina kids här nu. Innan dom river hela lägenheten, det räcker väl med halva?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.