Färdigredigerat!

Idag ska vi välja ut bilder av dom vi tog igår. Så nu har vi suttit hela förmiddagen och redigerat och fixat med bilderna. Jag valde ut 4 bilder. Tog en som jag gjort till svartvitt och en i färg från studion, en svartvit och en i färg från utanför studio(?) eller vad sjutton jag ska säga. Hur som helst tänkte jag visa bilderna som jag valt. Var och en skulle för övrigt bara redigera bilderna som den personen tog. Så jag har redigerat Birk hela morgonen (haha).

Det var dom utanför studion, här kommer dom i studion.

Men nu är jag klar. Snart är det lunch och sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Kanske får sätta mig och göra klart mitt lilla monster..

One thought on “Färdigredigerat!

  1. Oh va jaf gillar dom svart vita biderna.. ja dom du tagit på Birk, även dom andra är ju super fina, men jag tror jag nojjat fast på dom svart vita sedan jag fick dom på dej och flickorna dom bara älskar jag. Jag var på coop och skulle köpa ramar men inte hade dom det inte, men ska kolla ÖOB och Dollar//kram på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.