Blommor!

Idag fick jag och Jesper blommor av mamma och Alex i bröllopspresent, hihi! Dom var superfina! Tog några kort på dom men det var typ 2 som inte blev suddiga. Dåligt ljus, skakig hand och jag som avskyr att fota med blixt har den dåliga kombinationen, haha! Men tänkte visa två i alla fall.

Såg nu att jag valde två bilder som ser i princip likadana ut, haha! Bara att den ena är ljusare. Aja, jag ska ta fler bilder. Förhoppningsvis lever dom längre än 2 dagar. För det är även med en lilja i buketten och liljor är så fina! Så ni kanske får några blombilder ett par dagar framöver, haha!

Fy vad vi har flummat oss ikväll. Hade egentligen tänkt åka och träna, men Krewer blev lat och jag orkade inte åka själv, så vi satte oss och spelade lite kort istället. Och humornivån var INTE på topp, haha! Herregud vad vi har flummat och skrattat och jaa, herre.. Nu kommer nog Alex döda mig, men här är ett bevis på vad vi har pysslat med..

Och då är inte detdär hälften, hahaha! Men trevligt har vi haft i alla fall! Nu ropar dock kudden på mig så jag får nog gå och krama den lite.. Natti natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.