Bingolotto!

Jisses vad det har grejats i helgen! Känns som att jag städade hela dagen igår även om så inte var fallet. Men jag städade iordning i Mollys rum. Sen Bar vi ut alla tomma kartonger och slängde en massa och ställde resten i garaget. Sen skruvade vi isär spjälsängarna (ja vi har haft två. En som vi lånat men som jag sen inte litade riktigt på och en som vi köpte själva till Molly) och bar ut dom i garaget. Så nu börjar Mollys rum se ut som ett barnrum och inte ett förråd!

Idag åkte vi ut till Ö&B en sväng. Dom hade en massa fina julgardiner så det blir att åka dit en snabbis efter skolan på fredag så jag kan köpa lite, haha! Köpte en skål med en tomte och stjärnor på och även två små tomtar idag. Tomteluvor till barnen och ett rött blockljus storlek större. Men dom hade massa fina tomtar och julgrejer där faktiskt. Jag längtar till nästa helg! Då ska det poppas julmusik och julpyntas för fulla muggar! Jo, just det! Jag köpte även nya mattor till Mollys rum. 4 stycken runda mattor i 4 olika färger. Blev rätt fräckt! Ska fixa gardiner (efter jul) i liknande färger.

Men nu ligger ungarna till sängs och jag och gubben ska spela bingolotto! Önska oss lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *