Badat!

Förlåt om det är lite dålig uppdatering nu. Men min mamma och lillasyster är här så jag umgås med dom! Tänkte bara säga det..

Idag hade vi tänkt åka till överby för en shoppingrunda. Men det blev inte så, kände hellre för att hitta på nått roligt med barnen! Så jag föreslog att vi skulle åka till vattenpalatset i vänersborg och bada. Så det gjorde vi också! Ungarna härjade och lekte i vattnet hur mycket som helst! Det är så roligt att se! Tindra har ju varit lite rädd för att släppa taget och flyta själv, men hon har i princip ute gjort annat än att ”simma” själv idag. Hon börjar bli tuffare och tuffare! Även Molly är en tuffing i vattnet! Men hon har aldrig varit rädd för att få vatten i ansiktet eller så heller. Hon har åkt under vattnet några gånger idag men hon tittar lite konstigt och bara ler när hon kommer upp igen, haha! Men det har vart en superhärlig dag faktiskt! Uppskattat av både oss och barnen!

Imorn börjar allvaret om igen – skolan alltså! Ska bli kul att komma tillbaka efter en veckas ledighet men samtidigt känns det tungt att ställa klockan på 6.15 när man haft sovmorgon i ett par dagar. Men men, sov gott i alla fall! Natt natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.