6 timmar senare..

Nu, ungefär 6 timmar efter att jag började känner jag mig ganska klar (för idag)! Julpyntat, städat, lagt ungarna, fortsatt pynta och tvätta och greja utan längre pauser! Puh! Tror aldrig jag hållit på såhär länge med pynt nånsin tidigare. Men det är roligt! Här är en liten försmak på Mollys rum, ska ta bättre bilder på allt en annan dag, men nu orkar jag inte.

20111124-221553.jpg

Blev jättemysigt när man släckte taklampan och sådär. Hon verkade tycka det hon med!

Okej, ni kan även få en sneak-a-peak på vardagsrummet. Dock bara fönstret, haha! Orkade inte resa på mig för att ens försöka ta en bättre bild.

20111124-221941.jpg

Men nu är jag helt slut i ryggen! Ja, jag kan nog egentligen säga att jag är slut i hela kroppen! Nu sitter jag med fötterna på bordet och rumpan på soffan och känner att det är jag tamejfan värd! Snart är det god natt, men först lite ”fråga Olle” som går på femman!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.