Vilken skitdag!

Morgonen började rätt bra. Jag hann ta mig en dusch innan det var dags att väcka ungarna. Tindra var lite lättare att väcka idag än igår. Molly vaknade snabbt hon med! Och allt flöt på finfint! När vi kommer till dagis kom jag på att jag fortfarande inte tagit in ungarnas väskor = inga vantar till barnen. Så det var bara gå ner, ta bilen upp till dagis och springa in och lämna vantarna. Sen skrapade jag rutorna som inte hunnit smälta under tiden. Åker till slut mot skolan. Kommer på i Hogstorp att jag glömde mobilen hemma så det var bara vända! Hade klarat mig utan mobilen om jag inte lovat en klasskompis att åka med mig till skolan från tanum! Hittade inte mobilen först men upptäckte ganska snart att den ramlat i golvet bakom barnvagnen. SUCK! Nu var jag SEN! Sen har dom ju dragit om vägen på grund av stenraset i Munkedal, detta tar också minst 10 minuter extra som gjorde mig ännu mera sen! Kom även på att jag egentligen behövde tanka för att ta mig fram och tillbaka men fick skita i det och tanka i tanum på vägen hem. Plockade upp klasskompisen  fem i halv och var på skolan 8.33 typ. STRESSAD!

Sen efter fikat fick jag så jäkla ont i magen så jag inte kunde stå rakt. Så jag åkte hem vid lunch. Berättar inte hela den historien, ingen vill läsa sånna detaljer. Kunde knappt köra bilen hem, men lyckades både tanka och ta mig hem halvt levande. Lade mig på soffan i fosterställning. Gick och rotade i medicinskåpet och hittade två tiparol. Så jag tog en och värken försvann efter typ en timme. Så jag har överlevt hela eftermiddagen och kvällen och det blev en mysstund med ungarna i skogen och även ute på gården.

Tindra och Molly älskar verkligen skogen! Speciellt Tindra. Hon klättrar och hoppar och springer, man ser verkligen hur glad hon blir av att vara där! Försökte ännu en gång att få en fin bild på ungarna tillsammans men det gick ungefär lika skitdåligt som förra gången. Får nog ge upp detdär! Men lite andra bilder fick jag och tänkte visa dom här!

Sen gick vi hemmåt. Var ute och lekte på gården en stund. Molly blev galet trött runt 17.45, helt hysterisk, så vi gick in. Sen gick jag och hämta Tindra och så var det sängdags. Dom somnade snabbt som ögat! Bägge två! Och min magvärk börjar komma tillbaka så ska faktiskt sätta mig i soffan med en påse chips och en skål dip! Men först en mysbild på gullungen! God natt på eran.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *