Vilken dag!

Kan börja med vattenskadan. Dom har varit här och mätt och vattnet i taket går halvvägs in i vårat kök. MEN det fixar dom ”uppifrån” så att säga, dom river alltså inte vårat tak, SKÖNT! Men, lilla toan däremot. Den kommer dom förmodligen riva, i alla fall delar av den, för där fanns tydligen också massa vatten. Läckan var alltså ett kallvattenrör som går ifrån grannens (hon ovanför) panna till hennes kök. Tydligen ingen liten läcka vad jag fattade det som. Så, vi får väl se när dom börjar greja inne hos oss då. Grannen har i alla fall ett uppbrutet golv, är INTE avundsjuk! Stackarn..

Skoldagen idag har varit..pervers.. HAHAHA! Det började egentligen på engelskan. Vi hade en debatt om för/emot legalisering av droger. Det började med att vi skulle vara ”för”. Diskussionen gick väl sådär och jag fick inte alls fram de ord jag ville så språket blev sådär. Sen skulle vi vara jury och det gick bättre, då slapp jag ju prata! Nu kommer vi till den roligaste dialogen! (L=läraren M=jag)

L: And what about the language? How did they do?
M: Better than us!
L: Why do you get down on your self?
Alla: HAHAHAHAHAHA!!!
L: Oh no! Sorry! Haha! I meant, why are you so hard on your self? Haha! Sorry!

Hahaha! Ja det var nog det roligaste på hela dagen! Sen var det även nått på naturkunskapen som gjorde alla fnittriga med. Men kommer inte ihåg exakt vad det var, men det var också nått snuskigt!

Appropå naturkunskapen, såhär kan det se ut en helt vanlig dag:

Vi fick hålla på och blanda en massa olika grejer som luktade apa! Sen skulle det koka i 10 minuter och sen luktade allt lite bättre, haha! Aja, det är i alla fall kul när man får göra saker istället för att bara sitta på arslet och lyssna.

Sen var skoldagen helt plötsligt slut och jag åkte hem! När ungarna lagt sig så stack jag ut till torp för att köpa jackan jag spanat in på intersport, den juniorjackan jag skrivit om. Men tror ni den fanns kvar i rätt storlek? NÄ! Besviken som fan blev jag! Sprang in på stadium, utan att ens hoppas att hitta nått, så såg jag den, som en uppenbarelse! Jackan jag klämt på många gånger var nu på rea! TJOHOO! Prövade en medium som var alldeles för stor, så jag tog en small (jippie!) och åkte hem, hade sparat 500 spänn! Jackan kostade egentligen 999kr, men jag betalade 499kr. När jag kom till kassan frågade jag så att det verkligen var den jackan, han sa ”jaa, men egentligen börjar erbjudandet först imorn, men vi har kört en liten fuling och började redan idag.” Haha! Jag blev lycklig i alla fall! Så nu kommer jag inte frysa i vinter! Tror jag inte i alla fall..

Nä, nu har jag nog inget mer att säga. Skulle egentligen bara sätta mig här en snabbis för att lägga in bilderna. Men nu har jag ju skrivit ett långt inlägg! Så nu säger jag god natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *