Vattenskada?

Tror att vi har fått en vattenskada i taket. INTE bra! Och inte vidare trevligt. Såhär ser det ut:

Som ni ser på den översta bilden så syns det även att det faktiskt är blött! Det droppar alltså. Riksbyggen har varit här och kollat och han sa att han inte kunde göra så mycket idag, vilket är ganska förståeligt. Men han skulle gå upp till grannen ovanpå och kolla om han såg något, men hon var inte hemma. Han skulle i alla fall höra av sig till mig imorn, så då får vi se vad som händer. Nått måste ju göras i alla fall.

Sen har Molly tjatat i flera dagar om att hon är ”tissi” och sprungit och hämtat pottan och försökt ta av sig blöjan. Så idag har hon fått springa utan blöja en stund. Dock kom det inget kiss i pottan, men inte heller något på golvet. Men hon är i alla fall söt som försöker.

Hon käkar päron samtidigt ifall ni undrar, haha! Tog även en till bild på henne, men det är allt för idag! Så jag avslutar med den för sen är det mat för morsan som gäller. Och även filmen sex and the city 2! Hoppas ni haft en bra dag!

One thought on “Vattenskada?

  1. Nej men va drygt :/ Hoppas att det kan fixa till det redan idag. Vattenskaor ska man inte vänta för länge med.

    Nej va duktig hon är. Snart kommer pottandet gå utmärkt ska du se 🙂

    Precis! Det man har att säga om barn säger man inte framför dem. Det vet ju alla som är normalt funtade i huvudet om. Ska till BVC som ligger i samma anlägning idag och då får jag se om hon säger något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.