Tränat!

Det har jag ju också gjort idag! Och jag är väldigt dålig på att uppdatera bloggen nu för tiden så ni får ett inlägg till.

Jag och Malin åkte i alla fall till gymmet imorse. Körde lite uppvärmning (gång 5 min och jogg 5 min, för min del), sen gick vi mellan maskinerna och avslutade med stretch och en 30 sekunders planka. Oooh jisses vad tungt det var att göra en planka efter ett gympass som inkluderade hela kroppen, haha! Ska försöka klämma in fler gympass under veckan så länge min förkylning kan hålla sig borta!

Efter gymmet var det – som jag sagt tidigare – dags för besiktning av bilen. Det gick väl sådär. Vi fick två stycken tvåor, inte så farligt egentligen. Har ett stort glapp i spindelleden och styrleden höger fram. Så detta måste åtgärdas och sen ombesiktas. Reservdelarna är inte dyra, inte alls faktiskt, men arbetet är desto värre. Spindelleden måste nämligen pressas in. Och sen måste ju även en hjulinställning göras eftersom styrleden ska bytas. Åkte förbi Tommie i Herrestad. Han ville ha 2000kr för jobbet om vi fixade delarna själv. Inte så farligt egentligen. Så vi kommer nog lämna in den där när vi får pengar. Fan vad allt ska kosta!!! Är förbannat trött på pengar!! Fick även två stycken ”bra att veta”. Trösklarna på båda sidor verkar vara rostskadade och fjädrarna fram har gått av, men dom sitter fortfarande fast i fjäderskålarna så dom kan inte göra så mycket mer än att sätta det som bra att veta. Nåja, det blir nog bra. Vi kommer ha en bil i ett år till i alla fall, haha!

Appropå träningen funderar jag på att börja med mina invägningar igen. Kanske kan väga och mäta mig imorn på morgonen. Om jag kommer ihåg det..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *