Tränat!

Ja, jag orkade inte egentligen men jag tog mig i kragen och åkte i alla fall! Och som alla andra gånger så var det underbart att vara där när man väl kom dit! Men har inte bara gymmat idag. I förmiddags åkte vi upp till herrestadfjället och gick runt där i över en timme med barnen. Tror att vi ska börja göra våra skogspromenader till en helgstradition. Är så himla mysigt att komma ut så hela familjen!

Tillbaka till träningen så tänkte jag ta det rätt lugnt såhär efter operation och allt. Men det blev inte riktigt så. Började med att gå på gåbandet och gick i fem minuter, sen ökade jag takten och började jogga, för att känna efter hur det kändes. Det kändes jättebra och det slutade med att jag joggade utan problem i 10 minuter! Men sen tröttnade jag och ville köra igång med styrkan lite. Körde lite armar, bröst och benpress och sen var jag helt skakis. Men jag gick till stället där man kunde strecha och gjorde även plankan i 2×30 sekunder. FY vad jobbigt det är, men det borde ju ge resultat om man gör det ofta. Tänkte faktiskt försöka börja göra det varje kväll. Får se hur mycket självdiciplin jag har till det, haha! Men efter plankan strechade jag och sen åkte jag hem. Tränade allt som allt 1 timme och 10 minuter. Lite lagom som mjukstart tycker jag!

Nu ska jag sätta mig och gå igenom lite bilder från promenaden. Kommer nog upp lite bilder sen.

Föresten, har jag sagt att jag nu lyckats nå 64kg-sträcket? TJOHO! Fast känner jag mig själv rätt så kommer jag gå upp ett kilo innan jag går ner mer, men känns ändå grymt bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *