Tindra min stora tjej!

Vad finns att säga om henne? Hon tjötar lika mycket som förr och hon har börjat utveckla sitt språk mer. Enda hon egentligen har problem med nu är bokstaven R som blir mer som ett J.

Hon kan räkna till 14 utan problem och hon blir stolt när hon lär sig nya saker. Hennes trotsperiod har gett med sig och det är underbart! Hon är på bättre humör och en riktig kramis har hon blivit! Älskar att kura ihop sig i famnen och mysa på kvällarna och mornarna.

Maten krånglar hon med fortfarande dock. Men hon har ätit bra två dagar i rad nu! Kan hålla tummarna på att det håller i sig! Helst skulle hon nog äta spagetti och köttfärssås (med färsk vitlök i) varje dag, för då äter hon stora portioner!

Blöja använder hon fortfarande på nätterna. Hon vaknar verkligen inte när hon är kissnödig. Får nog snart börja försöka avvänja henne med det igen. För blöjorna är överfulla på morgonen. Varje gång jag försökt så har hon ju kissat ner sig och även om jag försökt väcka henne för att kissa så vägrar hon. Tips mottages gärna!

Hennes bästa kompis på dagis heter Lias. Honom tjatar hon om dagligen! Hon leker hellre med grabbarna för att dom leker med bilar och sånt. Jag är inte förvånad!

På utvecklingssamtalet på dagis förra veckan så berättade dom att hon kan lägga 50-bitars puzzel och att hon gärna sitter och pysslar med halsband, pärlor och att väva. Att hon har utvecklat sig mer med att leka tillsammans med andra och inte bara sitter och tittar på, det har vi ju även märkt här hemma. Är det inga barn ute och leker så går hon hellre in om inte jag säger att vi kan gå till skogen eller liknande.

Hon börjar bli lite ”lill-gammal” våran dam. Hon kan ge en massa kloka uttryck och hör hon någon svära tillrättavisar hon med att säga att man faktiskt inte får säga så!

Men nu vet jag faktiskt inte vad mer jag kan säga om henne. Hon är en fantastisk liten individ mammas lilla hjärta!

20111031-160240.jpg

One thought on “Tindra min stora tjej!

  1. Och mormors stolthet, men jag är stolt och glad över alla mina barn och barn barn// kram på er och älskar er alla, börjar nästan gråta när jag läser allt du skriver, längtar så efter er!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *