Stress idag..

Känns som att jag stressat hela dagen även om dagen i sig inte varit jättestressig. Men matten gör mig stressad, förstår inte allt och jag blir knäpp! Tidningen vi håller på med i svenska c gör mig ännu knäppare. Jag vill inte hålla på med den egentligen men känns som att jag inte bara kan hoppa av.. Ska ju även skriva en novell i Svenskan och det känns som att vi får dubbelt arbete liksom. Sen när jag slutade så stressade jag hem, lämnade av Jespers väska till han, hämtade hunden och åkte och vaccinerade henne. Skönt att ha det gjort och nu är det fritt fram för löp helt enkelt.

Sen åkte jag och köpte lite mat på ica, hem och käkade och sen var det bara sätta igång och plugga. Engelska-orden fastnade lite bättre idag och jag TROR att jag kan dom. Nu ska jag ”bara” läsa det andra kapitlet på boken också. Förstår egentligen inte vad den handlar om, men det är nått med kriget och någon som kom till borgmästaren och krävde tillgång till någon kolgruva och att invånarna skulle jobba där och nått sånt.. Naturkunskapen gick desto sämre. Kolföreningar och sånt..hmm.. Aja, blir säkert bra.

Nu har jag även lyckats med min personliga hemläxa – plankan! 2×30 sekunder även idag. Inte mycket men det är fan svårt! Och jag är förbannat otränad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.