Ställt om klockan?

Har ni kommit ihåg att ställa om klockan inatt? Det är ganska skönt att ha en telefon som gör det automatiskt faktiskt. Men natten har varit lika jobbig som tidigare. Molly vaknar vid 3-4 och vägrar somna om. Vad gör man åt en sån sak. Har testat ta in henne i våran säng men där busar hon bara. Kanske får lägga mig i hennes säng med henne. Det fick jag ju göra igår när hon skulle vila på dagen, hon vägrade lägga sig och kon inte till ro. När hon inte somnat på 1,5 timme så gick jag in och lade mig med henne en stund och tillslut somnade hon. Men ska jag vara ärlig tror jag nästan att hon varit vaken hela natten. Men Tindra sov till 7.15 (VINTERTID) så hon sov en timme extra idag kan man säga. Och vi klev upp 7.30, då var det tyst i Mollys rum, men hon började låta när hon hörde att vi klivit upp. Men men.. Upptäckte föresten att 3 av hennes 4 ”huggtänder” kommit upp nu. Kanske är det därför hon sovit så dåligt det senaste? Nåja, det ger sig kanske nångång.

20111030-074911.jpg

Vi grejade endel igår jag och gubben. Vi var ju som jag sa i Trollhättan i fredags och köpte nya högtalare. Och det kopplades in, ställdes iordning och hängdes upp (dom bakre). Och det gamla systemet plockades bort. Blev skitsnyggt för övrigt! Ni kan få se en mobilbild som jag tog igår.

20111030-075133.jpg

Nu börjar det se ut som ett fint vardagsrum där alla möbler faktiskt passar ihop, haha! Om det är någon som är intresserad av ett Sony 5.1 hemmabio som spelar riktigt schysst så har vi ett till salu!

Nä jag får ta ungarna nu innan dom river hela lägenheten..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.